Zakelijk bellen met een T-Mobile abonnement

Ook T-Mobile is een grote speler op het gebied van zakelijke telefonie. De laatste jaren heeft T-Mobile het alleenrecht gehad op de verkoop van de populaire Apple iPhone die het ook in het zakelijke segment erg goed doet.

Voor de iPhone heeft T-Mobile dan ook een aparte abonnementsgroep in het leven geroepen, net zoals ze dat hebben gedaan voor particulieren. Natuurlijk ontbreken ook de sim Only abonnementen niet bij de provider. Naast iPhone Zakelijk zijn Flex Zakelijk en Zakelijk Optimaal de overige zakelijke GSM abonnementen van T-Mobile.

T-Mobile Zakelijk Optimaal

mobiel bellen sim only abonnementEen T-mobile Zakelijk Optimaal abonnement is met name zeer geschikt voor de wat grotere bedrijven. Met een Zakelijk Optimaal abonnement van T-Mobile regelt u in een keer de gehele mobiele telefonie voor uw gehele bedrijf. Het zakelijke abonnement kunt u geheel naar uw eigen wensen aanpassen of uitbreiden zodat het altijd perfect past bij het belgedrag van u en uw medewerkers.

Ook wanneer u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van mobiel internet of wanneer u veel naar het buitenland belt is een Zakelijk Optimaal abonnement van T-Mobile geschikt. Kortom, een Zakelijk Optimaal abonnement van T-Mobile is maatwerk met vele uitbreidingsmogelijkheden en kortingen.

Zakelijk Optimaal voor bedrijven

Zakelijk Optimaal is dus vooral geschikt voor de wat grotere bedrijven die alles met een contract geregeld willen hebben. Per aansluiting gelden vaste abonnementskosten per maand. Hoe meer aansluitingen, hoe groter de korting. Bij Zakelijk Optimaal kunnen namelijk de volgende kortingen voor u in aanmerking komen: groepskorting, gebruikskorting en loyaliteitskorting. Kort gezegd komt T-Mobile haar beste en trouwste klanten tegemoet met deze kortingen, waarvan u kunt profiteren. Standaard inbegrepen bij een Zakelijk Optimaal pakket zijn onder andere een persoonlijke klantenservice voor al uw vragen, overstapservice inclusief nummerbehoud, toegang tot T-Mobile beheer voor een compleet overzicht van uw kosten en DuoSim (tweede simkaart voor ieder mobiel nummer).

Aanvullende diensten Zakelijk Optimaal

Naast een aantal aantrekkelijke standaarddiensten bij een T-Mobile Zakelijk Optimaal abonnement zijn er een aantal aanvullende diensten waarvan u gebruik kunt maken tegen betaling. Zo kunt u ervoor kiezen om onbeperkt te bellen naar alle T-Mobile nummers binnen Nederland of een aanvullende verzekering afsluiten die u verzekert tegen diefstal en/of misbruik van uw zakelijke GSM.